Emlak Konut GYO'dan Büyükyalı ve Avrupark açıklaması

Büyükyalı İstanbul projesinde Tadişlat Yapı Ruhsatı alındığını açıklayan Emlak Konut GYO, Avrupark projesinde ise kısmi geçici kabul gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul'da inşaa edilen iki projesindeki son gelişmeler ile alakalı KAP'a açıklamada bulundu. Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanubul ve Avrupark projelerinde yaşanan gelişmelere dair bilgilendirmede bulundu.


Emlak Konut GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan iki farklı açıklamasında İstanbul'da hayata geçirilen iki proje Büyükyalı ve Avrupark ile alakalı son güncel bilgiler paylaşıldı.

Büyükyalı projesi açıklamasında, "Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Büyükyalı İstanbul) kapsamında, 774 Ada 73 Parselde revizyona gidilmiş, 423 adet olan apart ünite sayısı 397 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 31.12.2018 tarihinde alınmıştır.

Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1685 adet olmuştur." ifadelerine yer verildi.

Şirket diğer taraftan Avrupark Kısmi Geçici Kabulünü gerçekleştirdi.

Avrupark ile alakalı KAP açıklamasında, "Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avrupark); 650 Ada 1 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 31.12.2018 tarihinde onaylanmıştır." denildi.

Kaynak: Emlak Pencerem