MESA Cadde'ye yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızdan yoğun ilgi!

MESA Cadde'ye yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızdan yoğun ilgi!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının yatırım amaçlı olarak Türkiye'de takip ettikleri gayrimenkul projeleri arasında MESA Cadde öne çıkmaya başladı.

MESA, Aslan Yapı ve CABA ortaklığında 400 milyon lira yatırım bedeliyle geliştirilen ve 23 şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısının ardından satışa sunulan MESA Cadde projesine; yurt dışında yaşayan ve kazançlarını Türkiye’de gayrimenkul yatırımına dönüştürmek isteyen gurbetçi vatandaşlarımız büyük ilgi göstermeye başladılar.

Konut alıcılarının aradığı yüksek standartları karşılayan projede son dönemde satılan konutların yüzde 30’unun yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına satıldığını kaydeden MESA Cadde yetkilileri peşin alımlarda yüzde 25 indirim yaptıklarını, vadeli alımı tercih edenler için firma bünyesinde yüzde 5’ten başlayan peşinatlarla 36 aya kadar vadelendirme avantajı sunduklarını söylediler.

6 ile 16 kat arasında değişen yüksekliklerde 4 blok halinde tasarlanan MESA Cadde projesi brüt alanları 76 ile 229 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planlarında 253 konuttan ve 11 bin metrekarelik alan üzerinde ticari alanlardan meydana geliyor. MESA Cadde’de konutların satış fiyatları 19 aralık 2018 tarihi itibarı ile 449.000 TL ile 1.920.000 TL arasında değişiyor. Projede konut teslimlerinin temmuz 2020 tarihi itibarıyla yapılması planlanıyor.

Kaynak: Emlak Dream