Ege Yapı projelerinde konut kampanyasında son tarih 30 Haziran
Ege Yapı projelerinde konut kampanyasında son tarih 30 Haziran
Yayınlanma :
19.06.2018 14:04
Güncelleme :
19.06.2018 14:04
Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Ege Yapı, gayrimenkulde sunulan %20 peşin indirimi, sadece %5 peşinat fırsatı ve %0,98 oranla 120 ay vade fırsatlarına ek olarak KDV ve tapu harç indirimleriyle birlikte 30 Haziran’a kadar yaşamın devam ettiği Batışehir’den veya yeni etabı da satışa açılan Kordon İstanbul’dan ev sahibi yapıyor.
H. İnanç Kabadayı: “Ev sahibi olmak isteyenler bu kısıtlı zamanı iyi değerlendirmeli”
GYODER, KONUTDER ve INDER tarafından 30 Haziran’a kadar uzatılan kampanyaya verdikleri desteği değerlendiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şunları dile getirdi:
“Kampanya ile ister yatırım ister yaşama amaçlı olsun, konut sahibi olmak isteyenlere çok ciddi bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsatı gören tüketicilerden ciddi anlamda bir talep aldık. Burada önemli olan %10 oranındaki KDV ve tapu harçlarındaki indirime ek olarak kamu bankalarının sunduğu faiz indirimiyle orta gelir grubuna da ev sahibi olma fırsatının tanınmasıdır. Peşinatın %20’lerden %5’e çekilmesi peşinatı olmayan veya nakit parasını peşinata bağlamak istemeyen orta gelir grubuna ve ayrıca yatırımcıya önemli bir avantaj sağlamak. Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin önünü açan bu kampanya hem vatandaşa hem sektöre hem ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyor. Bu çerçevede tüketicilere yaşamın devam ettiği ve hemen ev sahibi olabilecekleri Batışehir’den ya da benzersiz lokasyonu ile ön plana çıkan Kordon İstanbul projemizden ev sahibi olmalarını, çok cazip fırsatları kaçırmamalarını öneriyoruz.”
Kordon İstanbul’un Fırsatlarla Dolu İkinci Etabı
Levent ve Maslak’ın yanı başında yükselen, bahçeli veya teraslı olmak üzere stüdyodan 4+1’e farklı seçeneklerdeki evlerin yanı sıra mağazaların da yer aldığı Kordon İstanbul projesinin ikinci etabı, gelecekteki sakinlerini bekliyor. Doğayla iç içe yürüyüş yollarının yanı sıra zen, renk ve aromatik bahçelerden, yemyeşil çimlerdeki yoga alanlarına, gölet manzaralı gazebolardan açık hava sinemasına, şömineli oturma alanlarına kadar pek çok ayrıcalığın yer aldığı Kordon İstanbul, İstanbul’un en önemli iş merkezlerine olan yakınlığı dolayısıyla özellikle çalışan aileler ve beyaz yakalılar tarafından tercih ediliyor.
Dünyaca Ünlü Otellerden, Alışveriş Caddesine Pek Çok Ayrıcalık
Toplam 108.000 m² peyzaj alanı, 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleri olan; A+ ofislerden alışveriş caddesine, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından otellere kadar birçok fonksiyonu içerisinde barındıran uluslararası ödüllü projesi Batışehir, 3 adet sosyal tesis, 6 adet açık / kapalı yüzme havuzu, 1.500 m² çocuk oyun alanı, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, bisiklet yolları ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. TEM otoyoluna açılan özel girişi ve kolay çıkışının yanı sıra yeni açılacak olan Mecidiyeköy – Mahmutbey Metrosu ile Batışehir’e ulaşım daha da kolaylaşacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: