Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 27 ildeki 188 taşınmazı, 26 Kasım'da açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.
TOKİ, 27 ilde mülkiyetindeki 188 taşınmazın satışı için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Açık artırma yöntemiyle yapılacak ihalede Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Niğde, Osmaniye, Urfa, Tekirdağ, Uşak ve Van'da bulunan 188 arsa satışa sunulacak. Ayrıca İzmir ve Malatya'da iki taşınmaz açık artırma yöntemi ile kiralanacak. Açık artırmada taşınmazlar, ihale üzerinde kalan isteklinin talebine göre peşin ya da vadeli satılacak.
Açık artırmalar, 26 Kasım saat 10.30'da, Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak.
Ayrıca istekliler muzayede.emlakyonetim.com.tr internet adresi üzerinden teklif verebilecek.
Satışa ilişkin ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ile muzayede.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 84 34 numaralı telefondan ulaşılabilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: