Hatay’ın Antakya İlçesi’ne bağlı başta Dikmece ve Alazi Mahalleleri sınırları içerisinde TOKİ Başkanlığı tarafından yapılan konutlarını teslim alan vatandaşlar adeta işkence çekmeye devam ediyorlar.
TOKİ Başkanlığı tarafından Antakya İlçesi’ne bağlı Alazi ve Dikmece Mahallesi sınırları içerisinde yapılan konutlarını AFAD Hatay İl Müdürlüğü yetkililerinden teslim alan vatandaşlar, TOKİ Yönetiminin hizmet vermemesinden dolayı şikayetçi olduklarını belirttiler.
Konutlarını teslim alan vatandaşlar daha taşınmadan çevre düzenlemesi ve aidat bedellerinin yansıtıldığını, su ve elektrik kesintilerinin had safhada olduğunu, evlerinde oturmadığı halde sıcak su bedelinin pay edildiğini, aidatları da düzenli olarak ödediklerini fakat temizlik ve asansör bakımlarının yapılmadığını belirterek yetkilileri göreve davet ettiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: